کد خبر:۹۱۹۰۸۰

فراخوان| حمایت از استارتاپ‌ها؛ بازار محصولات علوم شناختی رونق می‌گیرد

فراخوان علوم اجتماعی محاسباتی با رویکرد شناختی توسط ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی معاونت علمی و فناوری منتشر شد.

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، این فراخوان با تمرکز بر حمایت از استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان منتشر شده و هدف آن گسترش زمینه‌های تحقیقات بین رشته‌ای مشترک با علوم شناختی است. همچنین ارتقای نیروی انسانی متخصص و توسعه بازار‌های کارآمد برای ارائه خدمات و تولید محصولات در حوزه علوم شناختی از سوی ستاد توسعه علوم و فناری‌های شناختی ار دیگر اهدافی است که در آن دنبال می‌شود.

در این فراخوان حمایت از تولید و تجاری سازی پروژه‌های دانش بنیانی که منجر به تامین زیرساخت‌های مورد نیاز برای توسعه بازار‌های محصولات و خدمات می‌شوند، از اولویت بالایی برخوردارند و تعامل دانشگاه‌ها با شرکت‌های ارائه دهنده محصولات و خدمات برای توسعه این محصولات و خدمات نیز مهم است.

همچنین با توجه به برگزاری دو دوره مسابقه «داده کاوی هوشمند به توان شناختی» در سال جاری و ضرورت افزایش توجه به توسعه زیرساخت‌های نرم لازم برای تولید محصولات و خدمات کارآمد در این حوزه تاکید شده است که این زیرساخت ها، نیازمند توسعه تحقیقات مشترک بین محققان علوم داده، علوم اجتماعی وعلوم شناختی هستند.

ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی معاونت علمی و فناوری در این فراخوان از مراکز و گروه‌های دانشگاهی و شرکت‌های دانش بنیان فعال در زمینه جمع‌آوری یا تحلیل داده‌های دیجیتال برای مشارکت در ایجاد زیرساخت‌های نرم، توسعه فناوری و تجاری سازی خدمات و تولید محصولات علوم اجتماعی محاسباتی با رویکرد شناختی برای ارائه ایده‌ها و طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی دعوت به همکاری کرده است.

کمک به توسعه اکوسیستم فناوری و ارائه خدمات نوین این حوزه در کشور از مهم‌ترین اهداف این فراخوان است، بنابراین پروپوزال‌هایی که علاوه بر تولید هر یک از آیتم ها، به تجاری سازی جهت ارائه خدمات آتی آن آیتم نیز می‌پردازد، از اولویت بالاتری نسبت به پروپوزال‌هایی که صرفا به تولید یک آیتم می‌پردازند، برخوردارخواهند بود.

علاقه‌مندان واجد شرایط برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به وبسایت www.cogdatasci.cogc.ir مراجعه کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۰
تا آنجاکه ما میدانیم در سایر کشورها اقتصاد دانش بنیان یعنی مثلا شرکت سونی اریکسون میاد با دوتا دانشگاه صحبت میکنه یا خودش یک دانشگاه و مرکز اموزش تاسیس میکنه بعد بیانه صادر میکنه که هرکسی بتونه فاند یا پذیرش دانشگاه مارو بگیره در همین کمپانی سونی اریکسون مشغول کار میشه این چنین کشوری میتونه ادعا کنه که اقتصاد دانش بنیان داره . نه اینکه در ایران شما با کنکور وارد دانشگاه بشید بعد طی فرایندی یک مدرک بگیرید و دنبال کار بگردید بعد اخرش در یک حیطه دیگه مشغول کار شوید این اسمش اقتصاد دانش بنیان نیست . برای اقتصاد دانش بنیان داشتن نیاز به سیاست گذاری است که مقدمه آن همین وزارت علوم می باشد . صنعت باید دانشگاه ایجاد کنه چون شرکت نیاز به متخصص داره نه اینکه دانشگاه شرکت تاسیس کنه ! دانشگاه که نیازی به تولید نداره . متاسفانه در سال 92 در مبحث ثبت اختراعات که این قوانین تصویب شده یا نمایندگان ان زمان هیئت علمی بودند یا با دانشگاه ها رابطه مستقیم داشتند چون از نظر مبانی اسلام خود اختراع یک دارایی است و نه یک فعالیت علمی !
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار